tag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post8820768893145840393..comments2024-02-25T12:00:00.106+01:00Comments on en grön sida: Otippade inslag i köksodling?Katarina www.engronsida.blogspot.comhttp://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-46408552072361813722015-07-26T09:41:17.402+02:002015-07-26T09:41:17.402+02:00Tack!
Vilket bra tips! Nu ska jag också klippa grä...Tack!<br />Vilket bra tips! Nu ska jag också klippa gräslökens blommor, blir ju vackert med det ljust violetta där bland grönskan... Härligt!<br />kram<br />KatarinaKatarina www.engronsida.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-69615632256138411532015-07-26T09:40:27.694+02:002015-07-26T09:40:27.694+02:00Tack!
Ja, och kanske blommorna också är ätbara och...Tack!<br />Ja, och kanske blommorna också är ätbara och då blir det liksom dubbel... skörd =o))<br />Allt gott!<br />/KatarinaKatarina www.engronsida.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-23860755842705902332015-07-26T09:39:50.359+02:002015-07-26T09:39:50.359+02:00Tack!
Blommande ruccola är vackert! Hur smakar blo...Tack!<br />Blommande ruccola är vackert! Hur smakar blommorna?<br />kram<br />KatarinaKatarina www.engronsida.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-91983946289127102062015-07-26T09:38:45.722+02:002015-07-26T09:38:45.722+02:00Tack!
Som grönsaksodlare är jag inte avancerad all...Tack!<br />Som grönsaksodlare är jag inte avancerad alls, misslyckas ofta... Men lyckas ibland. Sparris har jag aldrig odlat, men tror jag ska försöka nästa vår. Jordärtskockor likaså, många talar om lång skördetid...<br />Allt gott! (I bokstavlig bemärkelse =oP)<br />/KatarinaKatarina www.engronsida.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-18430678555218148642015-07-26T07:56:42.854+02:002015-07-26T07:56:42.854+02:00Så flotte bilder! Jeg bruker blomstene på gressløk...Så flotte bilder! Jeg bruker blomstene på gressløken i salater. Kniper av rett over festet og får mange små fiolette klokker som er svært dekorative. Har ikke tenkt på å bruke aspargesen når den har blitt utvokst. Det kan jo være et fint tilskudd i salaten! Takk for tips! Klem fra Anne-KristinLykkelig i hagenhttps://www.blogger.com/profile/10351482738171202561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-34136017136477462072015-07-25T22:22:40.222+02:002015-07-25T22:22:40.222+02:00Det ätbara är ju också vackert med fin blomning. V...Det ätbara är ju också vackert med fin blomning. Vackra bilder.Carita och Bertelhttps://www.blogger.com/profile/09145739399324044134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-18457023426836942102015-07-25T20:02:08.656+02:002015-07-25T20:02:08.656+02:00Hei!
Fantastiske bilder. Flotte bilder av lys og s...Hei!<br />Fantastiske bilder. Flotte bilder av lys og skygge. Ruccolaen har gått opp i blomst her.<br />Ble overrasket over hvor fin den er.<br />Klem Annehagen vårhttps://www.blogger.com/profile/15130083142953920948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-87188506749531209502015-07-25T18:39:38.503+02:002015-07-25T18:39:38.503+02:00Vilka underbara bilder! Älskar ljuset som du har f...Vilka underbara bilder! Älskar ljuset som du har fått till i dem. <br />När det gäller grönsaker och odling är jag tyvärr dålig på sånt. Jag håller mig till det traditionella och enkla. Det mest exotiska hos mig är nog sparris och jordärtskockor, men de älskar jag!<br />Ha det riktigt bra!ellanhttps://www.blogger.com/profile/18323070099197647559noreply@blogger.com