tag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post213230977882571972..comments2024-02-25T12:00:00.106+01:00Comments on en grön sida: Men också... här och nu.Katarina www.engronsida.blogspot.comhttp://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-40225406801875176952016-10-30T09:14:23.446+01:002016-10-30T09:14:23.446+01:00Så fint de står där på rad i sina patinerade lerkr...Så fint de står där på rad i sina patinerade lerkrukor, som små skulpturer eller en installation!<br />Allt gott<br />/AnetteRost och rädisorhttps://www.blogger.com/profile/01866473057405077796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-75851371256019693652016-10-30T08:15:38.433+01:002016-10-30T08:15:38.433+01:00Tack! Tänk med vilken fantastiskt noggrannhet - öm...Tack! Tänk med vilken fantastiskt noggrannhet - ömsinthet - din morfar noterade alla skiftningar. Det finns något väldigt vackert i att ta tillvaron på allvar, att låta sig fångas och verkligen ägna sig åt Något snarare än att lite överseende ägna sig åt allt... (Hm, jag tillhör nog rätt ofta de senare, men försöker "odla" det andra ;o) )<br />Just det, salvia med kalvkött. Eller rättare sagt tvärtom. Det har jag ju ätit, aldrig lagat. Tänker också att det är en krydda som lätt tar över, så ska prova försiktigt. Tack för tips, kalla örtssåser står ofta på bordet, så nog dags för lite nyskapande här... <br />kram<br />KatarinaKatarina www.engronsida.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-30450863694913975752016-10-30T08:10:19.974+01:002016-10-30T08:10:19.974+01:00Tack!
Ja, visst är det en fin tid nu...
O tack det...Tack!<br />Ja, visst är det en fin tid nu...<br />O tack detsamma, en hel timma extra idag! Ha det riktigt gott!<br />kram<br />KatarinaKatarina www.engronsida.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/11666211180676693343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-39025539123981734272016-10-29T09:06:53.335+02:002016-10-29T09:06:53.335+02:00Härlig reflektion! Min morfar skrev, han hade en b...Härlig reflektion! Min morfar skrev, han hade en bok för varje år med väder, temperatur och jag tror han skrev ned vad och när han sådde och planterade. Så mest dokumentation i det egna hjärnarkivet skulle jag tänka. <br /><br />Salvia är väl en klassisk italiensk krydda för kalvkött? Jag är sparsam med den eftersom den lätt tar över. Kalv är inte heller någon favorit. Men lite blad ibland i kalla örtsåser till exempel...<br /><br />Kram, CarinaCarina, 4 Seasons by Carnahttps://www.blogger.com/profile/08382767355573428412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9155541459985985063.post-12699972458115618392016-10-28T19:09:00.798+02:002016-10-28T19:09:00.798+02:00Ljuvliga höstbilder...ja det är en fin tid nu. Det...Ljuvliga höstbilder...ja det är en fin tid nu. Det mesta går i vila, tiden bli liksom mer, längre...<br />Ha nu en skön helg, njut av hösten!<br />Kram från TittiHWIT BLOGGhttps://www.blogger.com/profile/06851355663006106726noreply@blogger.com