tisdag 27 mars 2012

Kruka från Kullabygden

Idag planterat penséer. En del hamnade i zinkbaljor och annat, medan andra fick bosätta sig i "vanliga" lerkrukor. Någon fick lite särbehandling och intog hedersplats i en kruka från Kullabygdens keramik. Tänk när den växer till. Växten, krukan behåller förmodligen sin storlek. Men skulle gärna ha fler både större och mindre, och - för all del - likadana. Och annorlunda. Ett ställe värt att besöka Kullabygdens keramik

Nej, jag har inga ekonomiska intressen i detta företag. Nej, jag blir inte sponsrad, tyvärr. (Tar gärna emot sponsring, så om ni läser kan ni väl höra av er =o) Hursomhelst, rekommenderar jag gärna det jag gillar. Förutom deras vackra krukor, talar jag gärna varmt om deras fantastiska ugnsformar i glaserad keramik. De nästan diskar sig själva. Jag lovar. Det är sant!

2 kommentarer:

  1. Vacker kruka! Just den där färgen på penséerna gillar jag bäst!

    SvaraRadera
  2. Är det något som delar människor vad gäller tycke och smak så är det nog penséer. =o) Jag förundras ibland vad som säljs och köps, men samtidigt är det ju roligt att vi är så olika. Jag är mest förtjust i de små, men kunde inte låta bli en stor, som är nästan denimblå i färgen. Bilder kommer, men väntar på att den ska finna sig tillrätta och visa lite mer prakt.

    SvaraRadera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...