torsdag 27 december 2012

Kikar på bilder (Jul)

Lillejulafton snöade det löftesrikt: En vit jul! Nja, strax regnade det bort och allt blev som vanligt. Men en stund varade det ju det vita vädret. Kikar på några bilder från då. 

God fortsättning!
6 kommentarer:

 1. Visst var det härligt att få en vit jul! Här på Småländska höglandet har vi nog fått lite mer och även om det har varit milt ligger snön kvar, men nu ska det bli flera milda dagar så vi får väl se om det ligger kvar till nästa år.
  Ha ett riktigt Gott Nytt År!
  Blomkärringen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det skånsk vinter, dvs gråväder utan snö. Nåväl, får väl tänka att det är vårväder på gång... fast vet ju att det är alldeles för tidigt för sådana tankar. Men tänker så ändå. Kanske tankens kraft... hihi.
   Ett riktigt Gott Nytt År
   önskar
   Katarina

   Radera
 2. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att vi snart ses igen!

  Kram! Märit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Märit,
   Oj, tiden bara går och går och går... En tid där helgerna avlöser varandra och det är kanske inte så mycket trädgård "i luften". Men men... snart nytt år och nya möjligheter. Ja, och då hoppas jag att vi ses! Såklart vi gör. Nu ska vi bara få nyårsfirande "undanstökat", gärna vintermånader som går i rekordfart och sedan... =o)
   Gott Nytt År!
   kram
   Katarina
   (Viggo, som ligger här jämte på julklappsfilten, hälsar såklart...)

   Radera
 3. Hade ju varit kul om snön hade legat kvar..nu bara gegga, men det går att gräva i trädgården om man ska var positiv:-) kram Sophia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt! Lökarna, som ännu inte planterats, kan ju faktiskt få komma i jorden. Plus en del annat grävarbete. Vem vet, kanske trettonhelgen blir en trädgårdshelg? Kram

   Radera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...