torsdag 22 november 2012

Ogjort blir gjort... kanske.

Jag får inte glömma att plocka in en del fröer från den vita sanguisorban. Bland andra. 

Möblerna står fortfarande kvar därute. En bortglömd spik på ett bord, skuggan blir en siffra. Dags att ta in det gamla bordet för vintervila. Borde slipa ner den spruckna ytan och måla med linoljefärg. Vilken kulör?

Strax intill bordet en hink med regnvatten. Ett blad flyter omkring bland andra trädgårdsrester. Färgen lyser bland allt det grå och bruna. Den där hinken ska rengöras och ställas in i förrådet. Det där förrådet behöver städas. Om mildväder så trädgårdsdag i helgen. Kanske mycket ogjort blir gjort. Vore inte så dumt.

6 kommentarer:

 1. Är det inte konstigt med trädgårdsmöbler. Det finns några här hos oss också, som inte gått in i förrådet än. Att de inte skäms! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi... tror att våra trädgårdsmöbler är kloka, de gör ju bara som namnet säger och är möbler i trädgården. Vore ju något annat om de var förrådsmöbler, fogligt stående där i trängsel och mörker. Nej, våra vill ha luft och ljus. Vem vill inte det?

   Radera
 2. Ja det finns alltid saker att göra (:D Härligt när solen lyser!
  Ha det fint!
  Blomkärringen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, men blev inget gjort i går, för busväder. Rejält sådant. Nåväl, solen ska lysa på onsdag (enligt SMHI) och då... hihi
   Ha det gott du också!

   Radera
 3. Idag asade jag in de sista möblerna, och gjorde några av de där borde sakerna innan vintern kommer. Fast sen finns det visserligen saker att göra hela vintern om det nu skulle bli en mild vinter..kram Sophia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en hel del som jag skulle vilja göra innan våren. Ja, så en mycket mild vinter står på önskelistan. Men den får gärna gå fort och obemärkt förbi, att liksom direkt skutta från december till mars vore inte så dumt... =o)
   kram

   Radera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...