söndag 17 mars 2013

Oj, råkade radera... o så fick det bli VÅR!

Jag råkade radera förra inlägget... det handlade om vatten, närmare bestämt om vattenslangen. Vet inte om jag kan finna det som raderats någonstans, vet du? Nåväl, såväl inlägg som kommentarer är nu, som jag förstår det, borta. Irriterande.

Vinden viner här utanför. Vintergäck, snödroppar och snöklockor hukar i kylan. Det känns som våren är avlägsen. Längtar. Otåligt. Hjälper kanske inte, men kan inte låta bli att bläddra bland några bilder från förra våren. Släcker knappast törsten, men...

Apropå törst, temat var ju vatten, inget om det? Nej, inte direkt, men vatten är ju alltings förutsättning, så det finns ju där!14 kommentarer:

 1. Oh, vilka härliga vårbilder! Fy vad trist med raderat inlägg! Hoppas du kan återskapa det! Ha en skön söndag! :) Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, bara en liten knapptryckning och så bara sisådär pyts väck! Ibland är jag mer effektiv än jag önskar, suck! Nåväl, härlig söndagspromenad nere vid ett soligt, om än blåsigt och kallt, Öresund...
   Ha det gott!
   /Katarina

   Radera
 2. Jag hann iaf läsa det trevliga inlägget! Vad gäller frågan om dammväxterna så tänker jag fortsätta skriva om dammbygge. till slut ska det vara en liten dammskola, så där kommer växterna också så småningom. Välkommen att titta in mer. Nu fram mot påsk blir det mer om påskpyntning, mat och vårens blomtrender, men sen blir det mer om dammen. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Dammar är spännande, har själv en liten och alltid roligt och inspirerande att se hur andra gör... Återkommer till din sida.
   Ha det gott!
   /Katarina

   Radera
 3. Men vad trist, hoppas du kan hitta inlägget igen! Testa och se om det finns cashat någonstans eller i bloggminnet. Fina vårbilder, nu längtar jag ju ännu mer! :) Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Inlägget: Nej, verkar vare helt borta, tror jag iallfall... Kollat webhistorik, hittar inget "bloggminne"... Nåväl, gör ju inte så mycket, var ju bara ett inlägg, men tänk vad en liten knapptryckning kan göra. bara sisådär.
   Ha en härlig söndag!
   /Katarina

   Radera
 4. Oj ojoj Vad det pirrar i mage och fingrar efter vår och sol när jag ser dina vackra bilder med blommor.men det är klart lite vatten behöver ju alla dessa vackra blommor. Tråkigt när det bara försvinner så där.
  ha en fin kväll
  Kram meta

  SvaraRadera
 5. Tack! Ja, nu är längtan stoooooor... Var nyss ute i trädgården en runda och klippte ner lite perenner. Stockrosor visar gröna blad, så även kaprifolen som stått mycket skyddat bakom "bråte" som flyttades. Dock, vintrigt med frusen damm och isande vindar, brrrr...
  Ha det gott du också
  kram
  /Katarina

  SvaraRadera
 6. Den vårkalvalkaden gjorde virkelig godt for sjelen! Tusen takk! Her er det intet annet enn snø å spore... Ha en fin søndagskveld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. =o) Ja, nu är det en prövningens tid, ens tålamod sätts på prov. Säkert nyttigt, eller? Nåväl, sakta men säkert närmar vi oss..
   Ha det gott!
   /Katarina

   Radera
 7. Håller med om att våren verkligen verkar vara långt borta! Läste någonstans att köldeffekten här nu motsvarar runt -17°, så det är inte konstigt att man fryser!

  Trist med det borttappade inlägget! Din sommarserie värmde i varje fall!

  Kram!
  Märit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu gäller det "bara" att hålla ut... brrr.
   kram
   /Katarina

   Radera
 8. Vilka härliga bilder.

  Nu blir längtan till våren riktigt stor.

  Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nu är det "bara" att vänta, o vänta... o vänta... =oP
   Ha det gott!
   /Katarina

   Radera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...