tisdag 8 mars 2016

Eftermiddag, utomhus lockar

Så kommer solen. Och går. För att strax komma igen. Men jag hinner knappt ut genom dörren förrän den gömt sig igen. Ljuset kan dock anas genom diset, men når bara fram under korta stunder. Precis så långa att jag börjar hoppas, men korta nog att kännas retfulla. Nåväl, utomhus lockar, det blir en runda längs Sibbarp och Öresund.

Bevakning pågår! ;o)

Kikar ut mot vattnet och ser...

...en fiskare. Det ser kallt ut.

Apropå "vinterbadare", nära inpå ligger Sibbarps kallbadhus. Här finns ett trevligt café, vi stannar och Viggo bjuds korv (inte första gången) genom luckan. Jag köper kaffe och sockerkaka, går vidare och sätter mig på en sten. Fika utomhus, ja, du vet...

Längs med kusten finns flera bryggor. Jag klickar med kameran igen. Det är ju ett vanligt motiv, en "klassiker" bland bilder. Men låt blicken vila på den väderbitna bryggan, så vacker den är!

På väg hem, lite bus och lek.

Eftermiddag får vara dag längre nu än nyss. Kvällen dröjer, ljuset stannar kvar. Härligt!
10 kommentarer:

 1. Hei! Vakkert i Øresund. Vakker brygge. Vakker Viggo, men det blir å overdrive å si at det er en vakker fisker. Vet jo ikke hvordan han (?) ser ut.
  God kveld! Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Nej, hurvidare fiskaren är en hon eller han, ja, och vacker eller ej, om detta vet vi inte... =oP Jo, tack, det var en härlig och... vacker.. stund =o))
   God morgon!
   /Katarina

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Ja, det är härligt när utomhus bjuder oss att vara där en längre stund...
   Allt gott!
   /Katarina

   Radera
 3. Vackra bilder, och en trevlig promenad.
  Ha det fint!
  Marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack för att du följde med...
   Allt gott!
   /Katarina

   Radera
 4. Hua ! Ser kallt och grått ut...Här är det en dm snö fortfarande så utefikan får vänta ! Bevakning är viktigt av lite allt möjligt när man är hund ! Så är det bara :D Oj, vilka vackra snödroppar du har ! Önskar så att de hade trivts hos mig !
  Nu får våren komma baske mig !
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge vi var i rörelse var det helt OK, rätt varmt ändå. Men solen var lite för svag (och inte alltid närvarande) för att kunna värma på riktigt. Jo, det är sant, hund = bevakning =o)) Hoppas nu snön "din" smälter och våren kommer. Apropå snödroppar, har du provat att plantera nu under våren och plantor "in the green"? Jag har hört flera som inte lyckats med höstplantering av "torra" lökar, men där just vårplantering och färska "levande" lyckats. För de är underbara, så hoppas det/du lyckas.
   kram
   /Katarina

   Radera
 5. Vissa saker, som bron du fotat, kan gärna fastna om och om igen. De är så vackra, bilderna ger så många intryck och manar fram känslor. Underbart! Viggo måste älska vissa promenader mer än andra gissar jag... Han är lycklig han. Vi har en jourhemskatt här som fått diet och allergiutredning. Inte en endaste liten utsvävning...

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ljuset och färgerna, ja, rörelserna, vid vattnet skiftar ständigt... Ja, som du skriver, manar fram känslor. Jodå, Viggo föredrar vissa sträckor framför andra, ha ha! Stackars katt, men så skönt att hen har er. Hoppas utredningen ger ett gott (bokstavligen) resultat.
   kram
   /Katarina

   Radera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...