torsdag 14 maj 2015

Som tennis i Båstad

Viggo: Nyss var hon här. Nu är hon där. Fram och tillbaka, hit och dit. Det verkar effektivt, men det är onekligen mer bekvämt att titta på. Även om det stundom känns ansträngande... För som åskådare kan trädgård i Limhamn ibland vara som tennis i Båstad.

Nu sen kväll efter trädgårdsdag. En härlig dag. Händerna, som tappade bort handskarna (som vanligt), är slitna och bär spår av vad som varit. De förebådar också vad som komma skall. Trädgårdssäsongens händer är... shabby utan chic. I huvudet den sköna tröttheten som kommer efter utomhus. 


6 kommentarer:

 1. Känner igen känslan av att springa runt och känna sig som en tennisboll. Jag hade familjen här igår och vi röjde överallt i huset. Jag var tennisbollen som alla ropade på. Men mycket blev gjort :)

  Nu är mina händer som dina fast jag hade hellre sett att det varit från jorden därute. Men det kommer ny tid, fri tid om några veckor :)

  Ha en fortsatt fin helg! Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut som en tennisboll... idag med lite träningsvärk här och där.
   Härligt att mycket blev gjort! Ja, och en ny tid kommer... =o)
   Tack detsamma, ha det riktigt gott du med!
   kram
   Katarina

   Radera
 2. Haha, verkligen på pricken vad Viggo ser ut att tänka!

  Det är härligt att vara ledig och få bli sådär om händerna....
  I år hade jag för första gången några nävor med hönskompost tillsammans med naturgödsel i våras. Och jädrans vad starkt det är för händerna. Så nu blir det handskar på ändå!

  //Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. =o))

   Strödde något "förbättra-gräsmattan-medel" utan handskar... Medan jag höll på var jag så inne i det, men det kändes efteråt. Handskar behövs ibland, så är det. Men inte alltid, för att känna jorden... det är något speciellt med det. Även om händerna ser ut som... hm... låt säga, rika på erfarenhet, haha!

   Allt gott!
   /Katarina

   Radera
 3. Fnissar åt tennisliknelsen. Här är det runt, runt som gäller. Så blir det när huset ligger i mitten. Idag hällregnar det och jag sitter på bussen och är riktigt nöjd med att ha planterat en massa igår. Idag lär det inte bli något privat trädgårderande inte.
  Hoppas du har en bra vecka, med eller utan regn...
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Åh, såg inte din kommentar förrän nu då jag råkade promenera in hit. Blir glad åt ditt fniss =o))
  Tack o detsamma! Hoppas att du njuter "nya livet" och att vädret sköter sig.
  kram
  Katarina

  SvaraRadera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...