söndag 13 maj 2012

När det nästan går för fort

Fruktträdens blommor är något av det vackraste försommaren bjuder. Nyss bara i knopp, plötsligt i blom och nu täcks delar av trädgården med dess vita blad. Trädens grenverk står mörkt mot det skira blommorna och en himmel som skiftar i blått och grått. Det gröna har ännu inte börjat täcka och skymma. Men snart är det "bara" grönt och blickarna riktas mot annat i trädgården. Våren och försommarens tempo är annorlunda än det som kommer sedan. Eller är det bara som det känns nu. I stunden. När det nästan går för fort.

3 kommentarer:

 1. Äppelblomningen är verkligen något speciellt en tid där allt bara vill upp och man knappt hinner med med kameran. Det har kommit lite längre hos dej för här har inte mina äppelträd slagit ut ännu. Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Vi ligger några dagar efter, för våra äppelträd har precis slagit ut nu i helgen.
  Håller med om att det går alldeles för fort över, med den blomningen! Päronträden har snart blommat över.

  Kram! Märit

  SvaraRadera
 3. Några dagar med huvudet i böckerna, men nu äntligen ex jobb inskickat och jag kan ägna mig åt väsentligheter igen =o)

  Fruktträdens blomning är något av det vackraste... Kanske för att de lovar försommar och vad som är och komma skall. Ja, överhuvudtaget är ett krokigt gammalt fruktträd svårslaget i en trädgård. Vackert grenverk på vintern och sedan blomning, grönska och frukt. Vad kan man mer begära?

  Ha det så gott!

  SvaraRadera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...