måndag 30 juli 2012

Om ifall att

I väntan på regnet placerar jag ut krukorna på grusgångarna, så att den utlovade blötan når dem alla. Flyttar hit och dit. Ställer korgstolar under tak, så att de skyddas mot det himlen ska bjuda. Häller lite myrmedel i några sprickor, sedan får regnet göra sitt. Nu är jag och trädgården beredda. Himlen är mörk. Tar nog inte lång stund nu. Går in. Väntar. Kikar ut och ser att kvällssolen gjort oväntad entré. Går ut. Regnet verkar som bortblåst i den nu svaga vinden. Men låter ändå allt stå som det står.  Om ifall att.

4 kommentarer:

 1. Så fint det blommar hos dej! Frodigt och vackert! hoppas du får lite regn till natten. Här har varit lite molningt men inget regn, ska ut och fortsätta gräva nu en stund tills myggorna jagar in mej. Ha en fin kväll!
  Blomkärringen

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja, och regnet kom. Äntligen! Men det är verkligen väderlek med betoning på lek som gäller. Eller bus. För det växlar mellan sol, regn, moln... Någon som vill retas?
  Du, förstår ju varifrån ordet myggjagare kommer ifrån =o)
  Ha det gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Så många fina växter - och rikblommande!
  Är det en rosa drakmynta? Vi har en vit. Läge för litet byte kanske?

  Kram!
  Märit

  SvaraRadera
 4. Hej Märit,
  Nej, det är en rosa blåverbena.. Men jag kan se likheten med drakmyntan. Jag ska ta fröer, ingen aning om den är lättsådd eller inte, för den är ny sedan förra sensommaren. Ja, så fröer/fröplantor har givetvis dig som mottagare ifall du vill... Vit drakmynta, hm... skulle kunna få plats här =o)
  kram!

  SvaraRadera

Det är härligt att läsa kommentarer.
Vem du är, vad du tyckt och tänkt. Och känt.
Kanske vill du tillägga något, fråga något.
I vänlig anda.
Varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...